Archive for Website

Nieuwe lay-out

De website heeft na lange tijd weer een nieuwe lay-out. De foto’s zijn de de cast fotoshoot voor GAP uit 2007.


Vakantie

I.v.m. mijn vakantie zullen er tot 10 juni geen nieuwe nieuwsberichten, foto’s ect. op de website plaats worden.


Seizoen 1 captures weer online

Ik heb alle screencaptures van seizoen 1 van ‘Gossip Girl’ weer online gezet, ik hoop zo snel mogelijk die van seizoen 2, 3 & 4 ook weer online te hebben.


Meewerken aan een project over Gossip Girl?

Ik ben benaderd door Marloes Pennings van de Radboud universiteit te Nijmegen over een ‘Gossip Girl’ project waar zij mee bezig is. Lijkt het jouw leuk om hieraan mee te doen, neem dan contact met haar op!

Vind jij het leuk om je mening te geven over Gossip Girl en woon je in de omgeving van Nijmegen. Wij zijn op zoek naar mensen voor een interview. Voor onze opleiding (communicatiewetenschap) zijn we bezig met een project over Gossip Girl. Dus als je interesse hebt laat het even weten en stuur een berichtje naar: marloes_pennings@live.nl.


Galerij foto’s

Onze host heeft de servers waar de website op staat opgeschoond, daarbij zijn verschillende foto’s in de galerij gewist. Waardoor o.a. vele foto’s van Gossip Girl niet meer te bekijken zijn. Deze moet ik allemaal opnieuw uploaden zodat ze weer bezichten zijn. aangezien het om vele duizenden foto’s gaat kan het even duren voordat ik hier klaar mee ben. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Ik hoop binnen een week de galerij wel weer up-to-date te hebben met de laatst verschenen foto’s van de cast.


Galerij weer up-to-date

De fotogalerij is weer helemaal up-to-date met alle laatste foto’s van de castleden :)


Hiatus

I.v.m. met mijn vakantie zal de website de komende twee weken niet ge-update worden met het laatste nieuws, foto’s, video’s en informatie. Vanaf 14 augustus kunnen jullie weer nieuwe updates verwachten! In deze periodes zal de site gewoon te bezoeken zijn :)


Pagina Updates!

Ik heb vandaag de volgende pagina’s geupdate op de website, ik hoop de komende weken alle informatie over de afleveringen van seizoen 2 en 3 online te zetten. Daarnaast ben ik ook druk bezig met de videosectie om deze te vullen met vele video’s van de serie en cast!

Pagina Links:
:: Weetjes
:: Wie is Gossip Girl?
:: Seizoen 6
:: Cast
:: Videos
:: Desktops


Nieuwe lay-outs

Zowel de website als de fotogalerij hebben een nieuwe lay-out met foto’s van seizoen 6. Als de website en de fotogalerij up-to-date zijn zal ik de afleveringen van seizoen 6 online zetten in de videosectie :)


Updates

Ik heb het de afgelopen maanden erg druk gehad, hierdoor is het mij ontschoten om de website regelmatig te update. Ik hoop voor het einde van de week de website helemaal te kunnen updaten met het laatste nieuws, foto’s, video’s ect. Inmiddels is het laatste seizoen helemaal uitgezonden in Amerika, maar ik zal in nieuwsberichten op de website geen spoilers posten over het einde van de serie.


« Older Entries