Welkom op de GossipGirlFan.nl. Jouw online bron over de serie 'Gossip Girl'. Op de website vindt je alles over de serie,cast en nog veel meer. Daarnaast breng GossipGirlFan.nl je het laatste nieuws over de serie & castleden.
Tamara
Meewerken aan een project over Gossip Girl?
Posted on: March 31, 2014 by admin
Filed Under: Website
Comments: No Comments

Ik ben benaderd door Marloes Pennings van de Radboud universiteit te Nijmegen over een ‘Gossip Girl’ project waar zij mee bezig is. Lijkt het jouw leuk om hieraan mee te doen, neem dan contact met haar op!

Vind jij het leuk om je mening te geven over Gossip Girl en woon je in de omgeving van Nijmegen. Wij zijn op zoek naar mensen voor een interview. Voor onze opleiding (communicatiewetenschap) zijn we bezig met een project over Gossip Girl. Dus als je interesse hebt laat het even weten en stuur een berichtje naar: marloes_pennings@live.nl.


Galerij foto’s
Posted on: October 24, 2013 by admin
Filed Under: Galerij, Website
Comments: No Comments

Onze host heeft de servers waar de website op staat opgeschoond, daarbij zijn verschillende foto’s in de galerij gewist. Waardoor o.a. vele foto’s van Gossip Girl niet meer te bekijken zijn. Deze moet ik allemaal opnieuw uploaden zodat ze weer bezichten zijn. aangezien het om vele duizenden foto’s gaat kan het even duren voordat ik hier klaar mee ben. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Ik hoop binnen een week de galerij wel weer up-to-date te hebben met de laatst verschenen foto’s van de cast.


Galerij weer up-to-date
Posted on: August 26, 2013 by admin
Filed Under: Cast, Galerij, Website
Comments: No Comments

De fotogalerij is weer helemaal up-to-date met alle laatste foto’s van de castleden :)


Hiatus
Posted on: July 28, 2013 by admin
Filed Under: Website
Comments: No Comments

I.v.m. met mijn vakantie zal de website de komende twee weken niet ge-update worden met het laatste nieuws, foto’s, video’s en informatie. Vanaf 14 augustus kunnen jullie weer nieuwe updates verwachten! In deze periodes zal de site gewoon te bezoeken zijn :)


Pagina Updates!
Posted on: June 20, 2013 by admin
Filed Under: Cast, Gossip Girl, Videos, Website
Comments: No Comments

Ik heb vandaag de volgende pagina’s geupdate op de website, ik hoop de komende weken alle informatie over de afleveringen van seizoen 2 en 3 online te zetten. Daarnaast ben ik ook druk bezig met de videosectie om deze te vullen met vele video’s van de serie en cast!

Pagina Links:
:: Weetjes
:: Wie is Gossip Girl?
:: Seizoen 6
:: Cast
:: Videos
:: Desktops


Nieuwe lay-outs
Posted on: January 16, 2013 by admin
Filed Under: Website
Comments: No Comments

Zowel de website als de fotogalerij hebben een nieuwe lay-out met foto’s van seizoen 6. Als de website en de fotogalerij up-to-date zijn zal ik de afleveringen van seizoen 6 online zetten in de videosectie :)


Updates
Posted on: January 09, 2013 by admin
Filed Under: Website
Comments: No Comments

Ik heb het de afgelopen maanden erg druk gehad, hierdoor is het mij ontschoten om de website regelmatig te update. Ik hoop voor het einde van de week de website helemaal te kunnen updaten met het laatste nieuws, foto’s, video’s ect. Inmiddels is het laatste seizoen helemaal uitgezonden in Amerika, maar ik zal in nieuwsberichten op de website geen spoilers posten over het einde van de serie.


Pagina updates
Posted on: October 09, 2012 by admin
Filed Under: Website
Comments: No Comments

Ik heb de pagina’s van de eerste afleveringen van seizoen 6 toegevoegd! Daarnaast was gisteren de eerst aflevering te zien op The CW, deze kan je nu downloaden! En staan nu alle aflevering van seizoen 5 online om te downloaden!

Afleveringen
Seizoen 4
6×01 Gone Maybe Gone
6×02 High Infidelity
6×03 Dirty Rotten Scandals


6×01 Gone Maybe Gone
Duur: 41:37
Dowload


Foto’s komen
Posted on: October 06, 2012 by admin
Filed Under: Website
Comments: No Comments

Doordat ik een midweekje weg ben geweest heb ik afgelopen week niet kunnen up-daten. Later vandaag of uiterlijk morgen staan alle foto’s in de galerij!


Ge-update pagina’s
Posted on: September 09, 2012 by admin
Filed Under: Website
Comments: No Comments

Naast de hieronder geupdate pagina’s staan ook aflevering 5×08-5×13 online om te downloaden! De overige afleveringen van seizoen 5 volgen binnenkort

Gossip Girl
:: Wie is Gossip Girl?

Cast
:: Kelly Rutherford
:: Kristen Bell
:: Leighton Meester
:: Matthew Settle
:: Michelle Trachtenberg
:: Penn Bagley
:: Taylor Momsen