Welkom op de GossipGirlFan.nl. Jouw online bron over de serie 'Gossip Girl'. Op de website vindt je alles over de serie,cast en nog veel meer. Daarnaast breng GossipGirlFan.nl je het laatste nieuws over de serie & castleden.
Tamara
Galerij is weer up-to-date!
Posted By admin On: April 04 2011 Under: Galerij, Website | No Comments

De afgelopen dagen heb ik de fotogalerij geupdate met zo’n 2000 foto’s!! Dit houd in dat hij weer up-to-date is met de laatst verschenen events, candids, fotoshoots, scans ect. Daarnaast ben ik ook druk bezig met een nieuwe lay-out voor de website…. en hij zal vanaf nu weer gewoon regelmatig geupload worden met het laatste nieuws!

En ik hoop binnen twee weken de screencaptures van alle aflevering van seizoen 3 klaar te hebben en in de galerij!Submit A Comment

Comment: