Welkom op de GossipGirlFan.nl. Jouw online bron over de serie 'Gossip Girl'. Op de website vindt je alles over de serie,cast en nog veel meer. Daarnaast breng GossipGirlFan.nl je het laatste nieuws over de serie & castleden.
Tamara
‘Blake Lively gek op Leonardo Dicaprio’
Posted By admin On: December 20 2011 Under: Blake Lively | No Comments

Dit bericht werd gisteren gepost op de website van telegraaf.nl

AMSTERDAM – Blake Lively mag dan vaak gezien worden met Ryan Reynolds, de blonde actrice zou nog steeds niet over haar ex Leonardo DiCaprio heen zijn…

Blake zou Ryan sneller dan het licht dumpen als Leonardo haar weer terug zou nemen. “Ze vindt het fijn om te weten dat ze een veiligheidsnet heeft. Met Leo vloog ze tenslotte de hele wereld over en daar houdt ze wel van”, zo verklappen bronnen aan In Touch.
Toch lijkt een kans op een hereniging klein. “Leo is echt niet van plan om achter haar aan te gaan. Mocht ze het uitmaken met Ryan, dan kan er worden gepraat, maar het hangt helemaal van haar af.”Submit A Comment

Comment: