Welkom op de GossipGirlFan.nl. Jouw online bron over de serie 'Gossip Girl'. Op de website vindt je alles over de serie,cast en nog veel meer. Daarnaast breng GossipGirlFan.nl je het laatste nieuws over de serie & castleden.
Tamara
Kaylee niet langer verloofd!
Posted By admin On: February 01 2012 Under: Kaylee Defer | No Comments

Kaylee Defer is niet langer verloofd met Mike Pereira zo liet ze weten op de viering van de 100ste ‘Gossip Girl’ aflevering.

Gossip Girl star Kaylee DeFer and her fiancé Mike Pereira have called off their engagement. DeFer revealed the news at a New York City screening of Gossip Girl’s 100th episode earlier this week. “We just separated. It’s okay. It really is,” she assured …’Gossip Girl’ Star Kaylee DeFer Is ‘Totally Okay’ With Her Failed EngagementSubmit A Comment

Comment: