Welkom op de GossipGirlFan.nl. Jouw online bron over de serie 'Gossip Girl'. Op de website vindt je alles over de serie,cast en nog veel meer. Daarnaast breng GossipGirlFan.nl je het laatste nieuws over de serie & castleden.
Tamara
Straatverbod voor stalkende fan
Posted By admin On: February 15 2012 Under: Blake Lively | No Comments

De rechter heeft een fan van Blake Lively een straatverbod opgelegd, nadat hij haar zou hebben gestalk en contact op zou hebben genomen met haar moeder. De fan Sergei Mifle zou geregeld rond de set van ‘Gossip Girl’ te vinden zijn en er van overtuig zijn een psychische band met Blake te hebben waarin ze aangeeft hulp nodig te hebben van hem. De stalker mag nu niet meer in de buurt van Blake en haar moeder komen!

Blake Lively just got a restraining order against a fan she claims was lurking around the set of “Gossip Girl” — a fan who claims to have a “metaphysical” connection with the actress and was there “to help me heal.”

The fan — Sergei Mifle — allegedly made repeated contact with Blake’s mom, telling her he was “deeply concerned” about her daughter and claimed he needed to help her because she was troubled.

A picture of Sergei was attached as an exhibit to Blake’s petition
Blake says in her declaration she’s fearful about her personal safety and the safety of her mother.

The judge issued the restraining order, which prohibits Mifle from coming anywhere near the actress or her mom.



Submit A Comment

Comment: