Wie is Gossip Girl?

In de serie plaats de anonieme Gossip Girl de laatste roddels van de Upper East Side op haar internet blog. Niemand weet wie zij is en iedereen kan haar voorzien van tips. Je volgt de serie dan ook gedeeltelijk door haar visie. Actrice Kirsten Bell (Veronica Mars) verleent haar stem aan de roddelaarster van NYC.

In seizoen 5 blijk ‘Gossip Girl’ haar blog te hebben laten verlaten na het ongeluk van Chuck en Blair. Georgina Sparks hackt daardoor haar website en post weer op haar blog als ‘Gossip Girl’. Hierdoor wekte de bedenkers van de serie in eerste instantie de indruk dat de echte ‘Gossip Girl’ onthult was. Als Serena van Georgina de inloggegevens krijgt van de blog begint zij als ‘Gossip Girl’ te posten nadat ze werkloos is. De echte ‘Gossip Girl’ wil intussen haar site terug maar Serena is dat niet van plan. Nate komt er door Lola achter dat Serena op ‘Gossip Girl’ post en besluit de echte ‘Gossip Girl’ te helpen om haar site terug te krijgen om Serena tegen zichzelf te beschermen.

Nadat de echt ‘Gossip Girl’ haar website terugkrijgt nadat ze Serena’s laptop op een feest steelt, krijgt Nate bewakingsbeelden te zien hoe zij dit doet. Dit zijn de eerste beelden van ‘Gossip Girl’ in de serie. Helaas wordt haar identiteit niet onthult, maar is Nate vastbesloten erachter te komen wie de site runt.

Volgens Gopssip Girl acteur Penn Badgley is zij ook de kracht van de serie en om dit zo te houden vindt hij moet niet bekent worden wie Gossip Girl is. Aan het einde van de serie blijkt juist zijn personage Dan Humprey Gossip Girl te zijn in de serie.

Terug